zapraszają na pierwszą edycję wydarzenia

BIOBAZAR OSTOJA – Pełen zdrowia Eko Targ w Olsztynku

Sobota 12.10.2019 w godzinach 11:00-16:00

Restauracja z Zielonym Piecem

ul. Floriana 1

  • 12:30 – 16:00 “Live Cooking” dań z naszych produktówprzez ekipę renomowanych kucharzy “Przyjaciele w Kuchni”
  • Zupa warzywnadla pierwszych 100 gości bazaru GRATIS!

Świeże i naturalne produkty bezpośrednio od producentów ekologicznych i regionalnych

Ostoja Natury z Rolapis i Bio Appettit

warzywa, owoce, zioła, mąki z prastarych odmian zbóż (płaskurka, samopsza, orkisz), przetwory

Parol ryby z Kaborna

ryby wędzone i marynowane, marynaty rybne, galarety

Zielony Piec i Magdalenka

wyroby cukiernicze i wypieki tradycyjne

BioGrim

certyfikowane ekologiczne soki ze starych odmian jabłoni i grusz, przetwory z rokitnika

Zakład Wędliniarski FLIS-POL

swojskie wędliny, produkcja tradycyjna

OCTIM

ocet bio, musztardy, musztardy smakowe

Kantor Zdrowia

zioła, zdrowa żywność, witaminy, suplementy diety, yango, swanson

Pani SOWA

sękacze i mrowiska

Podróże Kormorana

specjalnie wyselekcjonowane piwa Kormoran

Pasieka Suwalski Miodek

miody tradycyjne i leśne

Warming i przyjaciele

lawendowe syropy, olejki i sakiewki z Lawendowego Pola w Kawkowie, szusz konopny, mąka i przetwory od Bosych Chłopów, konfitury i kremy z Różanych Wzgórz, tłoczone soki jabłkowe i cydry z Kwaśnego Jabłka, oleje rzepakowe z Włodowa, sery kozie i krowie, dojrzewające, wędzone i korycińskie, miody z Kawkowa, naturalne mydła i świece z pszczelego wosku lane na gorąco, łapacze snów, cudeńka rękodzielnicze i dźwięki natury, kawa z Lani Coffee

Koza na Lawendzie

ser dojrzewający, syrop tymiankowy, syrop lawendowy, kozia feta z tymiankiem oraz tymiankiem i papryką, ser pleśniowy, ser kwasowo-podpuszczkowy typ chevre

Partnerzy: