BioHub Bazar wraca od niedzieli 21 marca!

Nie wiadomo kiedy minęła zima… Za oknem robi się coraz cieplej, a przyroda powoli budzi się do życia. Wraz z nią budzimy się i my – BioHub Bazar! Zapraszamy Was już od niedzieli 21.03 w godzinach od 8:30 do 13:00. Będziemy z Wami w każdą niedzielę do późnej jesieni.
Niebawem podzielimy się z Wami listą aktualnych partnerów, których produkty znajdziecie na naszym pełnym zdrowia eko targu w Olsztynku, ale to nie koniec niespodzianek. Na rozwiązanie niektórych będziecie musieli jeszcze chwilę poczekać, ale obiecujemy, że warto…
Na BioHub Bazarze znajdziecie produkty od czołowych producentów żywności wysokiej jakości:
• Ostoja Natury – Warzywa, owoce, soki, przetwory, Ost-Oya, czyli neo-antyczne, samo-przepuszczalne gliniane naczynia nawadniające
• Flis-Pol – Wędliny tradycyjne
• ProBiotics Polska – Pożyteczne mikroorganizmy dla zdrowia ludzi, zwierząt i roślin
• Tradycyjna Wędzarnia Warmińska, czyli Parol Ryby z Kaborna
• Roguska Struga Mleczarnia rzemieślnicza – nabiał tradycyjny sery, masło twarogi
• Smaki Tradycji – wędliny tradycyjne z Podlasia
• Fitness natura – oleje wolno wyciskane
• Miody Matula – wielokwiatowy, nektarowo- spadziowy, lipowy, gryczany
• Octim – octy, musztardy
• Piekarnia Hanna Milewska – chleby żytnie
• Powrót do ziół – zioła i przyprawy
• Dzika Czekolada i kawy rzemieślnicze
• Ser Korycińskie – Nietupscy
• EkoJaja – Sławomir Szerszeń
• Sery Praslickie z Dobrego Miasta
• Eko Zagrody – mięsa drobiowe certyfikowane
• EuroHemp – Olejki CBD, CBG, herbatki konopne, nasiona łuskane
• Młyn Eko Hillar – mąki i kasze ekologiczne
• Owoce prosto z Sycylii, Oliwy z Oliwek, Włoskie przetwory i dżemy
• Spółdzielnia Zielony Edukator – Zakwasy z Warmii i kiszonki
• Sery Kozie Ekologiczne – Sabina i Mieczysław Mąka
strona www news startujemy

Zobacz także