Z Życia Ostoi Natury

Najlepsze mąki do prawdziwego chleba – samopsza, płaskurka, orkisz

Z poprzedniego odcinka dowiedzieliście się jak samemu przygotować zakwas do pieczenia prawdziwego chleba z prastarych zbóż. Tym razem Tadeusz Rolnik opowie z jakich zbóż najlepiej korzystać, jakie są zalety prastarych zbóż, dlaczego gluten to nie samo zło i co można zrobić z mąki wytworzonej z prastarych zbóż.

Pozostałe materiały

Premiera co dwa tygodnie

W Ostoja Natury TV regularnie publikować będziemy kolejne programy i premiery odcinków. Już niebawem pierwsze z nich, dlatego zapraszamy do regularnego odwiedzania strony lub polubienia i śledzenia naszego kanału na Youtube.

Farm Gear

Antek Pawlicki testuje maszyny i rozwiązania stosowane w rolnictwie

Ziółka Marysi

Marysia Konarowska z pomocą specjalistów i gości poznaje świat ziół

(wkrótce)

EkoNarchia

Debaty o rolnictwie, ekologii i innowacjach z udziałem uznanych ekspertów

(wkrótce)

Z Życia Ostoi

Lajan, Baron, Stachu i Prezes relacjonują bieżące wydarzenia z życia Spółdzielni

Bądź na bieżąco

Jeśli chcesz otrzymywać na bieżąco informacje na temat najnowszych premier, wystarczy, że wpiszesz swojego maila poniżej, a powiadomimy Cię gdy tylko coś nowego pojawi się w naszym kanale.