Z Życia Ostoi Natury

Jak zrobić zakwas do pieczenia prawdziwego chleba

Chcesz dowiedzieć się jak samemu przygotować zakwas do pieczenia prawdziwego chleba z prastarych zbóż, takich jak: płaskurka, samopsza, czy orkisz? Ostoję Natury po raz kolejny odwiedził Tadeusz Rolnik. Tym razem opowiada o tym, jakie składniki potrzebne są by przygotować zakwas, ile czasu trwa przygotowanie zakwasu oraz o czym warto pamiętać, aby zakwas na prawdziwy chleb wyszedł perfekcyjnie.

Pozostałe materiały

Od jesieni premiera co dwa tygodnie

W Ostoja Natury TV regularnie publikować będziemy kolejne programy i premiery odcinków. Już niebawem pierwsze z nich, dlatego zapraszamy do regularnego odwiedzania strony lub polubienia i śledzenia naszego kanału na Youtube.

Farm Gear

Antek Pawlicki testuje maszyny i rozwiązania stosowane w rolnictwie

Ziółka Marysi

Marysia Konarowska z pomocą specjalistów i gości poznaje świat ziół

(wkrótce)

EkoNarchia

Debaty o rolnictwie, ekologii i innowacjach z udziałem uznanych ekspertów

(wkrótce)

Z Życia Ostoi

Lajan, Baron, Stachu i Prezes relacjonują bieżące wydarzenia z życia Spółdzielni

Bądź na bieżąco

Jeśli chcesz otrzymywać na bieżąco informacje na temat najnowszych premier, wystarczy, że wpiszesz swojego maila poniżej, a powiadomimy Cię gdy tylko coś nowego pojawi się w naszym kanale.