Z Życia Ostoi Natury
Najlepsze mąki do prawdziwego chleba – samopsza, płaskurka, orkisz
Z poprzedniego odcinka dowiedzieliście się jak samemu przygotować zakwas do pieczenia prawdziwego chleba z prastarych zbóż. Tym razem Tadeusz Rolnik opowie z jakich zbóż najlepiej korzystać, jakie są zalety prastarych zbóż, dlaczego gluten to nie samo zło i co można zrobić z mąki wytworzonej z prastarych zbóż.
Wszystkie odcinki Z Życia Ostoi Natury
Bądź na bieżąco z naszymi premierami
W Ostoja Natury TV regularnie publikować będziemy kolejne programy i premiery odcinków. Już niebawem pierwsze z nich, dlatego zapraszamy do regularnego odwiedzania strony lub polubienia i śledzenia naszego kanału na Youtube.
Farm Gear
Antek Pawlicki testuje maszyny i rozwiązania stosowane w rolnictwie
Ziółka Marysi
Marysia Konarowska z pomocą specjalistów i gości poznaje świat ziół
(wkrótce)
EkoNarchia
Debaty o rolnictwie, ekologii i innowacjach z udziałem uznanych ekspertów
(wkrótce)
Z Życia Ostoi
Lajan, Baron, Stachu i Prezes relacjonują bieżące wydarzenia z życia Spółdzielni
Ostoja Vlog
Stachu i Prezes pokazują od kuchni najciekawsze bieżące prace w Ostoi Natury
Powiadomienie o premierze
Jeśli chcesz otrzymywać na bieżąco informacje na temat najnowszych premier, wystarczy, że wpiszesz swojego maila poniżej, a powiadomimy Cię gdy tylko coś nowego pojawi się w naszym kanale.